Lehden Family+: tilausehdot

Family+ -palvelun kautta saat vapaan pääsyn Tieteen Kuvalehden, Tieteen Kuvalehti Historian, Tee Itsen ja Kunto Plus -lehden digitaaliseen maailmaan kunkin julkaisun kotisivujen ja sovellusten kautta.

Alle 18-vuotiailta vaaditaan kirjallinen tilaus, jossa on huoltajan allekirjoitus. Hinnat ja tarjoukset koskevat vain kotimaan tilauksia.

Ellei muuta ole tilauksen yhteydessä todettu, tilaus on voimassa toiseksi ja uusitaan automaattisesti kuukausittain. Tämä koskee myös mahdollisen ilmaisjakson jälkeistä aikaa, jolloin tilaus jatkuu maksullisena ilmaisjakson jälkeen.

Family+-palvelun hintoja, maksuja ja muita sopimusehtoja voidaan muuttaa seuraavien seikkojen johdosta: inflaatio, ulkoisten kustannusten muutokset, tuotannon yksikkökustannusten muutokset, tuote- ja sisältömuutokset sekä lainsäädännön muutokset. Merkittävistä muutoksista on tehtävä ilmoitus vähintään 30 päivää aikaisemmin erikseen sähköpostitse. Muutokset tulevat voimaan ilmoitusta seuraavasta laskutuspäivästä.

Osana Family+:n tilausta voit saada palveluviestejä sähköpostina tai tekstiviestinä (SMS). Palveluviesteissä lähetämme tietoja sinua kiinnostavista tuotteista, kuten uusista artikkeleista, äänitteistä ja filmeistä.

Maksaminen
Ostaessaan Family+-palvelun tarjouksella, käyttäjä hyväksyy, että tilauksesta veloitetaan palveluun ilmoitettua maksukorttia automaattisesti joka kuukausi. Palvelun hinta sisältää ainoastaan pääsyn palveluun, ei muita palvelun käyttämisestä aiheutuvia kustannuksia. Käyttäjän tulee itse olla selvillä internetyhteyden käyttämisestä mahdollisesti aiheutuvista kuluista.

Palvelun käyttö edellyttää maksukortin tietojen antamista automaattista veloitusta varten. Käyttäjä vastaa itse korttitietojensa päivittämisestä, jos kortin voimassaolo päättyy tai kortti suljetaan. Korttitiedot päivitetään osoitteessa bonnierpublications.fi/asiakaspalvelu. Mikäli korttitiedot ovat puutteelliset tai vanhentuneet, lähetämme käyttäjälle laskun erääntyneestä summasta. Puutteelliset korttitiedot eivät peruuta tilausta, vaan käyttäjällä on velvollisuus maksaa palvelun hinta. Mikäli maksu viivästyy, laskun summaan lisätään huomautuskulu, joka on enintään kulloinkin voimassa olevan korkolain mukainen.

Irtisanominen
Voit irtisanoa tilauksesi milloin vain ennen maksetun jakson päättymistä. Irtisanomisen jälkeen et voi enää kirjautua Family+:n sisältöihin meneillään olevan maksujakson päätyttyä. Irtisanomisen voit tehdä osoitteessa: bonnierpublications.fi/asiakaspalvelu. Muut kontaktitiedot löytyvät otsikon “Yhteystiedot” alta. Huomioithan, että yksittäisten sovellusten poistaminen ei ole Family+ palvelun irtisanominen.

Peruuttamisoikeus
Voit käyttää peruuttamisoikeuttasi 14 vrk:n kuluessa Kuluttajansuojalain mukaisesti. Peruuttamisoikeuden käyttö edellyttää, että olet ilmoittanut peruutusoikeuden käyttämisestä 14 vuorokauden kuluessa Family+:n ostopäivästä. Mikäli käytät peruuttamisoikeuttasi, ota yhteys meihin ja ilmoita asiasta esimerkiksi kirjautumalla sivulle bonnierpublications.fi/asiakaspalvelu ja valitsemalla valikosta ”Yhteys asiakaspalveluun” tai ”Kysymyksiä ja vastauksia” tai lähettämällä meille sivustolta löytyvän Peruuttamisoikeuslomakkeen ennen peruutusoikeusajan päättymistä.

Family+:n käyttö
Family+-palvelua saa käyttää ainoastaan yksityiseen, ei-kaupalliseen tarkoitukseen. Palvelua voi käyttää enintään viisi henkilöä, jotka voivat kirjautua palveluun samalla sähköpostiosoitteella ja salasanalla, jotka olet luonut tilausta tehdessäsi.

Tekijänoikeudet
Family+:n kaiken sisällön omistaa Bonnier Publications International A/S, ja sisältöä saa käyttää ainoastaan yksityisiin tarkoituksiin. Palvelun käyttö kaupalliseen tai julkiseen tarkoitukseen on kielletty. Kaikenlainen sisällön kopioiminen ja jakelu ilman sisällön tekijänoikeuksien omistajan kirjallista lupaa on kielletty. Verkkosivustojen aineistoa saa lainata vain mikäli lähdeviittaukset on merkitty selkeästi.

Muutokset palveluun
Family+:lla on oikeus jatkuvasti ja ilman ennakkoilmoitusta muuttaa palvelun sisältöä ja laajuutta, esimerkiksi lisäämällä ja poistamalla tuotteita ja sisältöä. Digitaalisella Tee Itsellä on yksin oikeus valita, millä alustoilla ja laitteilla palvelu on käytettävissä. Voimme myös perua toimitukset ja tuen tiettyihin laitteisiin, joita palvelu on aikaisemmin tukenut.

Vastuu ja oikeudet
Palvelussa saattaa esiintyä lyhyitä teknisiä katkoja ilman, että sitä katsotaan sopimusrikoksi. Palvelua kehitetään ja ylläpidetään jatkuvasti. Siksi Family+:lla on oikeus sulkea palvelu kohtuullisessa laajuudessa väliaikaisesti ylläpitotoimien ajaksi. Palvelun ylläpito ja kehittäminen edellyttävät aika ajoin tehtäviä päivityksiä. Suosittelemme aina käyttämään uusinta sovellusversiota.

Tietosuoja
Tilauksen tekemisen yhteydessä luovutettuja henkilötietoja käsitellään tietosuojaperiaatteidemme mukaisesti. Tietosuojaperiaatteemme ovat luettavissa osoitteessa bonnierpublications.com/tietosuoja.

Yhteystiedot
Yhteydenotot verkkosivulta: bonnierpublications.fi/asiakaspalvelu. Henkilökohtainen asiakaspalvelu puh. 0203 34433 avoinna arkisin ma-to 9-17, pe 9-16. Automaattinen asiakaspalvelu avoinna 24 h/vrk. Puheluhinnat (ALV 24 %) 0,084 euroa/min. Ulkomailta normaali ulkomaanpuheluhinta.

Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi. Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä kuluttajaneuvontaan (kuluttajaneuvonta.fi).

Bonnier Publications International AS
ALV. Rek. Y-tunnus 1871202-2