Irtisanominen

Voit perua tilauksesi valitsemalla Omat tilaukset ja sen jälkeen Tilauksen tiedot sen tilauksen kohdalla, jonka haluat perua.

Muista, että et enää pääse lukemaan digitaalisia lehtiä Wypessä, jos irtisanot lehtitilauksesi. Perumisen yhteydessä ilmoitamme sinulle esimerkiksi, milloin voit perua, jotta vältät uuden maksujakson alkamisen, kuinka monta lehteä sinulle on vielä tulossa ja milloin digitaalisen sisällön käyttöoikeutesi päättyy.

Jos sinulla on lisäkysymyksiä, ota yhteyttä asiakaspalveluun viestillä TÄSTÄ tai soita numeroon 0203 34433.

 

Aiheeseen liittyvät kysymykset

Pääsenkö edelleen lukemaan digitaalisia lehtiäni, jos perun lehtitilaukseni?

Kun perut lehtitilauksesi, digitaaliset lehdet ovat käytettävissäsi tilausjakson loppuun saakka.

Miksi sain lehden, vaikka olen irtisanonut tilaukseni?
Tilausehtojemme mukaisesti määräaikainen tilaus jatkuu valitsemasi kestoajan loppuun eikä sitä voi irtisanoa kesken tarjoushintaisen jakson.
Kestotilauksen osalta verkkosivuilla tai automaatissa  tehty irtisanominen päättää tilauksen käynnissä olevan laskutusjakson loppuun, ja siksi lähetämme sinulle jaksoon kuuluvat lehdet.
Mikäli kuitenkin haluat irtisanoa kestotilauksesi 30 vuorokauden irtisanomisajalla, ota yhteys henkilökohtaiseen asiakaspalveluun.
Mitä tapahtuu, jos irtisanon lehtitilaukseni?

Jos irtisanot tilauksesi itsepalvelussa, saat edelleen laskutusjaksoon kuuluvat lehdet.
Digitaaliset lehdet ovat myös käytettävissäsi tilausjakson loppuun saakka.

Jos sinulla on myös Wype-tilaus, sen hinta nousee lehtitilauksesi päättyessä.

Milloin voin irtisanoa tilaukseni?

Voit irtisanoa tilauksesi milloin vain.

  • Määräaikainen lehtitilaus jatkuu valitsemasi kestoajan loppuun, eikä sitä voi irtisanoa. Tilaus jatkuu mahdollisen määräaikaisen jakson jälkeen automaattisesti toistaiseksi voimassa olevana tilauksena, joka on irtisanottavissa tilausehdoissa määritellyin ehdoin joko laskutuskauden loppuun tai 30 vrk irtisanomisajalla. Tilausehdot.
  • Jos kyseessä on Wype-palvelu tai muu digitaalinen tuotteemme, irtisanominen tulee voimaan tilausjakson päätyttyä. Sisältö on siis käytössäsi koko maksamasi tilausjakson ajan.
  • Voit aina irtisanoa tilauksen viiden (5) vuorokauden sisällä kirjan vastaanottamisesta. Myöhempi irtisanominen päättää tilauksen 30 vuorokauden päähän ilmoituksestasi.
  • Vuosikirjojen osalta tarvitsemme irtisanomisilmoituksesi 30 päivän kuluessa uusimman kirjan vastaanottamisesta.