Lehden KUNTO PLUS Digitaalinen: tilausehdot

KUNTO PLUSsan digitilauksen käyttöehdot
Käyttö edellyttää toimivaa internetyhteyttä ja sähköpostiosoitetta. Rekisteröidy sivulla kuntoplus.fi, anna sähköpostiosoitteesi ja luo salasana. Niistä muodostuu digitaalinen profiilisi. Rekisteröidyttyäsi voit käyttää sivustoa tietokoneella, tabletilla tai iOS- tai Android-puhelimella. Palvelun käyttö edellyttää maksukortin tietojen antamista.

Käyttäjä vastaa itse korttitietojensa päivittämisestä, jos kortin voimassaolo päättyy tai kortti suljetaan. Korttitiedot päivitetään osoitteessa bonnierpublications.fi. Mikäli korttitiedot ovat puutteelliset tai vanhentuneet, lähetämme käyttäjälle laskun erääntyneestä summasta. Puutteelliset korttitiedot eivät peruuta tilausta, vaan käyttäjällä on velvollisuus maksaa palvelun hinta.

Alle 18-vuotiailta vaaditaan kirjallinen tilaus, jossa on huoltajan allekirjoitus. Hinnat ja tarjoukset koskevat vain kotimaan tilauksia.

KUNTO PLUSsan digitilauksen hinta sisältää ainoastaan pääsyn palveluun, ei muita palvelun käyttämisestä aiheutuvia kustannuksia. Käyttäjän tulee itse olla selvillä internetyhteyden käyttämisestä mahdollisesti aiheutuvista kuluista.

Näin tilaus toimii
Tilaajana pääset KUNTO PLUSsan digitaaliseen maailmaan. Heti aktivoituasi profiilin ja luotuasi salasanan pääset hyödyntämään kuntoplus.fi -sivuston ja KUNTO PLUS appin kaikkea sisältöä. Jos sinulla ei aikaisemmin ole ollut KUNTO PLUSsan digitilausta, voit hyödyntää tutustumistarjouksemme. Mikäli sinulla on aikaisemmin ollut KUNTO PLUSsan digitilaus, voit hyödyntää tutustumistarjouksemme 6 kuukautta viimeisimmän tilauksesi päättymisen jälkeen. Mikäli määräaika ei täyty, voimme vaatia maksun ja/tai sulkea tilauksen.

Ellei muuta ole tilauksen yhteydessä todettu, tilaus on voimassa toiseksi ja uusitaan automaattisesti kuukausittain. Tämä koskee myös mahdollisen ilmaisjakson jälkeistä aikaa, jolloin tilaus jatkuu maksullisena ilmaisjakson jälkeen. Käyttäjä hyväksyy, että KUNTO PLUSsan digitilauksesta veloitetaan palveluun ilmoitettua maksukorttia automaattisesti joka kuukausi. Mikäli maksu viivästyy, laskun summaan lisätään huomautuskulu, joka on enintään kulloinkin voimassa olevan korkolain mukainen.

KUNTO PLUSsan digitilauksen  hintoja, maksuja ja muita sopimusehtoja voidaan muuttaa seuraavien seikkojen johdosta: inflaatio, ulkoisten kustannusten muutokset, tuotannon yksikkökustannusten muutokset, tuote- ja sisältömuutokset sekä lainsäädännön muutokset. Merkittävistä muutoksista on tehtävä ilmoitus vähintään 30 päivää aikaisemmin erikseen sähköpostitse. Muutokset tulevat voimaan ilmoitusta seuraavasta laskutuspäivästä.

Osana KUNTO PLUSsan digitilausta voit saada palveluviestejä sähköpostina tai tekstiviestinä (SMS). Palveluviesteissä lähetämme tietoja sinua kiinnostavista tuotteista, kuten uusista artikkeleista, äänitteistä ja filmeistä.

Irtisanominen
Määräaikaisen tarjousjakson jälkeen tilaus jatkuu toistaiseksi voimassa olevana tilauksena. Mikäli haluat päättää kestotilauksesi, on se irtisanottavissa 30 vuorokauden päähän irtisanomisilmoituksestasi. Irtisanominen ilmoitetaan osoitteessa bonnierpublications.fi. Irtisanomisen jälkeen et voi enää kirjautua KUNTO PLUSsan digitilaukseen kuuluviin sisältöihin meneillään olevan maksujakson päätyttyä.

Peruuttamisoikeus
Voit käyttää peruuttamisoikeuttasi 14 vrk:n kuluessa Kuluttajansuojalain mukaisesti. Peruuttamisoikeuden käyttö edellyttää, että tuotetta ei ole otettu käyttöön ja olet ilmoittanut peruutusoikeuden käyttämisestä 14 vuorokauden kuluessa digitaalisen KUNTO PLUSsan tilauspäivästä. Jos olet jo kirjautunut sivustolle, ei peruuttamisoikeutta voida käyttää, sillä tuote katsotaan otetuksi käyttöön.

Mikäli käytät peruuttamisoikeuttasi, ota yhteys meihin ja ilmoita asiasta esimerkiksi kirjautumalla sivulle bonnierpublications.fi ja valitsemalla valikosta ”Yhteys asiakaspalveluun” tai ”Kysymyksiä ja vastauksia” tai lähettämällä meille sivustolta löytyvän Peruuttamisoikeuslomakkeen ennen peruutusoikeusajan päättymistä.

Digitaalisen KUNTO PLUSsan käyttö
Digitaalista KUNTO PLUSsaa saa käyttää ainoastaan yksityiseen, ei-kaupalliseen tarkoitukseen. Sinulla on oikeus antaa KUNTO PLUSsan digitilauksesi vain muiden samassa taloudessa kanssasi asuvien henkilöiden käyttöön. Palvelua voi käyttää enintään viidellä laitteella.

Tekijänoikeudet
Digitaalisen KUNTO PLUSsan kaiken sisällön omistaa Bonnier Publications International A/S, ja sisältöä saa käyttää ainoastaan yksityisiin tarkoituksiin. Palvelun käyttö kaupalliseen tai julkiseen tarkoitukseen on kielletty. Kaikenlainen sisällön kopioiminen ja jakelu ilman sisällön tekijänoikeuksien omistajan kirjallista lupaa on kielletty. Mikäli käyttäjä rikkoo näitä ehtoja, oikeuksien omistajalla on oikeus muun muassa asettaa käyttäjä käyttökieltoon ja vaatia korvausta mahdollisista loukkauksista.

Muutokset palveluun
Digitaalisella KUNTO PLUSsalla on oikeus jatkuvasti ja ilman ennakkoilmoitusta muuttaa palvelun sisältöä ja laajuutta, esimerkiksi lisäämällä ja poistamalla lehtiä ja sisältöä. Digitaalisella KUNTO PLUSsalla on yksipuolinen oikeus valita, millä alustoilla ja laitteilla palvelu on käytettävissä. Voimme myös perua toimitukset ja tuen tiettyihin laitteisiin, joita palvelu on aikaisemmin tukenut.

Vastuu ja oikeudet
Palvelussa saattaa esiintyä lyhyitä teknisiä katkoja ilman, että sitä katsotaan sopimusrikoksi. Palvelua kehitetään ja ylläpidetään jatkuvasti. Siksi Digitaalisella KUNTO PLUSsalla on oikeus sulkea palvelu kohtuullisessa laajuudessa väliaikaisesti ylläpitotoimien ajaksi. Palvelun ylläpito ja kehittäminen edellyttävät aika ajoin tehtäviä päivityksiä. Suosittelemme aina käyttämään uusinta sovellusversiota.

Muutokset tilaukseen
Tilaustietojen- ja sähköpostiosoitteenmuutos, muutokset automaattiseen korttimaksuun ja peruutus on helppo ilmoittaa osoitteessa bonnierpublications.fi. Sähköpostiosoitteen muutos tulee voimaan heti. Huomioithan, että muutoksien ilmoittaminen on sinun velvollisuutesi, emme saa tietoa automaattisesti.

Tietosuoja
Tilauksen tekemisen yhteydessä luovutettuja henkilötietoja käsitellään tietosuojaperiaatteidemme mukaisesti. Tietosuojaperiaatteemme ovat luettavissa osoitteessa bonnierpublications.com/tietosuoja.

Yhteystiedot
Verkkosivut: bonnierpublications.fi. Henkilökohtainen asiakaspalvelu puh. 0203 34433 avoinna arkisin ma-to 9-17, pe 9-16. Automaattinen asiakaspalvelu avoinna 24 h/vrk. Soittajahinnat (ALV 24 %) 0,084 euroa/min. Ulkomailta normaali ulkomaanpuheluhinta.

Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi. Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä kuluttajaneuvontaan (kuluttajaneuvonta.fi).

Bonnier Publications International AS
ALV. Rek. Y-tunnus 1871202-2