Lehden Historia Vuosikirja: tilausehdot

Kestotilaus toimii näin
Uutena tilaajana saat HISTORIAN VUOSIKIRJA -sarjan 1. osan erikoishintaan joulukuussa. Jatkossa saat uuden osan vuosittain.

Oikeus hinnan- ja tilausehtojen muutoksiin ja tuotteen loppumiseen tai toimituksen viivästymiseen pidätetään. Hinnat ja tarjoukset koskevat vain kotimaan tilauksia. Pidätämme oikeuden olla hyväksymättä tilausta. Alle 18-vuotiaalta tilaajalta vaaditaan huoltajan kirjallinen suostumus. Jos lähetys on vaurioitunut kuljetuksessa, ota yhteys asiakaspalveluun, niin lähetämme sinulle uuden sen tilalle.

Historian Vuosikirja voi muuttaa hintoja, maksuja ja muita sopimusehtoja seuraavien seikkojen johdosta: inflaatio, ulkoisten kustannusten muutokset, tuotannon yksikkökustannusten muutokset, tuote- ja sisältömuutokset sekä lainsäädännön muutokset. Merkittävistä muutoksista on tehtävä ilmoitus vähintään 30 päivää aikaisemmin lehden julkaisutiedoissa tai erikseen sähköpostitse. Muutokset tulevat voimaan ilmoitusta seuraavasta laskutuspäivästä.

Maksu
Kun maksat luottokortilla, sinut liitetään automaattiseen luottokorttiveloitukseen. Esittelytarjous maksetaan tilauksen yhteydessä. Tämän jälkeen tilausmaksu veloitetaan kortiltasi julkaisupäivänä. Vastaat itse korttitietojesi päivittämisestä, kun kortin voimassaolo päättyy tai jos kortti suljetaan. Sen voi tehdä osoitteessa bonnierpublications.fi/asiakaspalvelu tai puhelimitse 0203 34433. Mikäli luottokorttia ei voida veloittaa, tilausmaksusta lähetetään lasku. Ota yhteys pankkiisi, jos haluat käyttää e-laskutusta.

Jos olet valinnut maksutavaksi tilisiirron, lasku lähetetään yhdessä lehden kanssa. Pidätämme oikeuden veloittaa lisämaksun tilisiirron lähettämisestä. Mikäli maksu viivästyy, siihen lisätään viivästyskorko, joka on enintään kulloinkin voimassa olevan korkolain mukainen. Lehtien palauttaminen tai lehtien vastaanottamisesta kieltäytyminen ei vapauta asiakasta maksuvastuusta.

Peruuttamisoikeus
Voit peruuttaa tilaussopimuksesi 14 vrk:n kuluessa ensimmäisen lähetyksen tai tilausvahvistuksen vastaanottamisesta Kuluttajansuojalain mukaisesti. Tilaussopimuksen peruutus tulee ilmoittaa henkilökohtaiseen asiakaspalveluumme esimerkiksi soittamalla numeroon 0203 34433 ennen peruuttamisoikeusajan päättymistä sekä palauttaa asiakaspalautuksena saamasi tuote myyntikuntoisena avaamatta esimerkiksi DVD:n suojamuovia.

Jos käytät peruuttamisoikeuttasi ja olet jo maksanut tilausmaksun, palautamme maksun ilmoittamallesi tilille tai siirrämme maksun toiselle tilauksellesi. Maksu palautetaan sen jälkeen, kun peruutettu tuote mahdollisine oheistuotteineen on palautunut, tai olemme saaneet kuitin niiden palauttamisesta. Palautuksen voit jättää postin kuljetettavaksi asiakaspalautuksena.

Henkilötietojen käsittely
Tilauksen tekemisen yhteydessä luovutettuja henkilötietoja käsitellään tietosuojaperiaatteidemme mukaisesti. Tietosuojaperiaatteemme ovat luettavissa osoitteessa bonnierpublications.com/tietosuoja.

Muutokset tilaukseen
Tilaustietojen-, osoitteen-, sähköpostiosoitteen- ja laskutustavan muutos, automaattiseen korttimaksuun siirtyminen ja peruutus on helppo ilmoittaa osoitteessa bonnierpublications.fi/asiakaspalvelu. Jakelu- ja sähköpostiosoitteen muutokset tulevat voimaan heti. Huomioithan, että osoitteenmuutoksen ilmoittaminen on sinun velvollisuutesi, emme saa tietoa automaattisesti. Mikäli et ole saanut lähetystä unohtuneen osoitteenmuutoksen takia, ilmoita siitä meille, niin lähetämme sinulle uuden postituskulujen hinnalla.

Tilauksen päättäminen
Tarjoushintaisen kirjan jälkeen tilaus jatkuu kestotilauksena, joka on irtisanottavissa 30 vuorokauden päähän irtisanomisilmoituksestasi. Jos haluat peruutuksesi alkamaan eri ajankohdasta tai maksun palautusta, ota yhteys asiakaspalveluun. Laskun maksamatta jättäminen ei ole peruutus.

Yhteystiedot
Verkkosivut: bonnierpublications.fi/asiakaspalvelu. Henkilökohtainen asiakaspalvelu puh. 0203 34433. Asiakaspalvelu on avoinna arkisin ma-to 9-17 ja perjantaisin 9-16. Automaattinen asiakaspalvelu avoinna 24 h/vrk. Soittajahinnat (ALV 24 %) 0,084 euroa/min. Ulkomailta normaali ulkomaanpuheluhinta.

Mikäli sinulla on kysyttävää tilauksestasi, voit aina olla yhteydessä asiakaspalveluumme. Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, voit olla yhteydessä kuluttajaneuvontaan (kuluttajaneuvonta.fi).

HISTORIAN VUOSIKIRJA
Asiakaspalvelu
Pl 1005
00241 Helsinki

Bonnier Publications International AS
ALV. Rek. Y-tunnus 1871202-2