Lehden Tee Itse Digitaalinen: tilausehdot

Tee Itse –digitilauksen käyttöehdot
Käyttö edellyttää toimivaa internetyhteyttä ja sähköpostiosoitetta. Rekisteröidy sivulla teeitse.com, anna sähköpostiosoitteesi ja luo salasana. Niistä muodostuu digitaalinen profiilisi. Rekisteröidyttyäsi voit käyttää sivustoa tietokoneella, tabletilla tai iOS- tai Android-puhelimella. Palvelun käyttö edellyttää maksukortin tietojen antamista.

Käyttäjä vastaa itse korttitietojensa päivittämisestä, jos kortin voimassaolo päättyy tai kortti suljetaan. Korttitiedot päivitetään osoitteessa bonnierpublications.fi. Mikäli korttitiedot ovat puutteelliset tai vanhentuneet, lähetämme käyttäjälle laskun erääntyneestä summasta. Puutteelliset korttitiedot eivät peruuta tilausta, vaan käyttäjällä on velvollisuus maksaa palvelun hinta.

Alle 18-vuotiailta vaaditaan kirjallinen tilaus, jossa on huoltajan allekirjoitus. Hinnat ja tarjoukset koskevat vain kotimaan tilauksia.

Tee Itsen digitilauksen hinta sisältää ainoastaan pääsyn palveluun, ei muita palvelun käyttämisestä aiheutuvia kustannuksia. Käyttäjän tulee itse olla selvillä internetyhteyden käyttämisestä mahdollisesti aiheutuvista kuluista.

Näin tilaus toimii 
Tilaajana pääset Tee Itsen digitaaliseen maailmaan. Heti aktivoituasi profiilin ja luotuasi salasanan pääset hyödyntämään teeitse.com -sivuston kaikkea sisältöä. Jos sinulla ei aikaisemmin ole ollut Tee Itsen digitilausta,  voit hyödyntää tutustumistarjouksemme. Mikäli sinulla on aikaisemmin ollut Tee Itsen digitilaus, voit hyödyntää tutustumistarjouksemme 6 kuukautta viimeisimmän tilauksesi päättymisen jälkeen. Mikäli määräaika ei täyty, voimme vaatia maksun ja/tai sulkea tilauksen.

Ellei muuta ole tilauksen yhteydessä todettu, tilaus on voimassa toiseksi ja uusitaan automaattisesti kuukausittain. Tämä koskee myös mahdollisen ilmaisjakson jälkeistä aikaa, jolloin tilaus jatkuu maksullisena ilmaisjakson jälkeen. Käyttäjä hyväksyy, että Tee Itsen digitilauksesta  veloitetaan palveluun ilmoitettua maksukorttia automaattisesti joka kuukausi. Mikäli maksu viivästyy, laskun summaan lisätään huomautuskulu, joka on enintään kulloinkin voimassa olevan korkolain mukainen.

Tee Itse –digitilauksen  hintoja, maksuja ja muita sopimusehtoja voidaan muuttaa seuraavien seikkojen johdosta: inflaatio, ulkoisten kustannusten muutokset, tuotannon yksikkökustannusten muutokset, tuote- ja sisältömuutokset sekä lainsäädännön muutokset. Merkittävistä muutoksista on tehtävä ilmoitus vähintään 30 päivää aikaisemmin erikseen sähköpostitse. Muutokset tulevat voimaan ilmoitusta seuraavasta laskutuspäivästä.

Osana Tee Itsen digitilausta  voit saada palveluviestejä sähköpostina tai tekstiviestinä (SMS). Palveluviesteissä lähetämme tietoja sinua kiinnostavista tuotteista, kuten uusista artikkeleista, äänitteistä ja filmeistä.

Irtisanominen
Voit irtisanoa tilauksesi milloin vain ennen maksetun jakson päättymistä. Irtisanominen ilmoitetaan osoitteessa bonnierpublications.fi. Irtisanomisen jälkeen et voi enää kirjautua Tee Itsen digitilaukseen  kuuluviin sisältöihin meneillään olevan maksujakson päätyttyä.

Peruuttamisoikeus 
Voit käyttää peruuttamisoikeuttasi 14 vrk:n kuluessa Kuluttajansuojalain mukaisesti. Peruuttamisoikeuden käyttö edellyttää, että tuotetta ei ole otettu käyttöön ja olet ilmoittanut peruutusoikeuden käyttämisestä 14 vuorokauden kuluessa digitaalisen Tee Itsen ostopäivästä. Jos olet jo kirjautunut sivustolle, ei peruuttamisoikeutta voida käyttää, sillä tuote katsotaan otetuksi käyttöön.  

Mikäli käytät peruuttamisoikeuttasi, ota yhteys meihin ja ilmoita asiasta esimerkiksi kirjautumalla sivulle bonnierpublications.fi ja valitsemalla valikosta ”Yhteys asiakaspalveluun” tai ”Kysymyksiä ja vastauksia” tai lähettämällä meille sivustolta löytyvän Peruuttamisoikeuslomakkeen ennen peruutusoikeusajan päättymistä. 

Digitaalisen Tee Itsen käyttö 
Digitaalista Tee Itseä  saa käyttää ainoastaan yksityiseen, ei-kaupalliseen tarkoitukseen. Sinulla on oikeus antaa digitilauksesi vain muiden samassa taloudessa kanssasi asuvien henkilöiden käyttöön. Palvelua voi käyttää enintään viidellä laitteella. Mikäli laitteiden määrä ylittyy, tilaus voidaan sulkea.

Tekijänoikeudet 
Digitaalisen Tee Itsen kaiken sisällön omistaa Bonnier Publications International A/S, ja sisältöä saa käyttää ainoastaan yksityisiin tarkoituksiin. Palvelun käyttö kaupalliseen tai julkiseen tarkoitukseen on kielletty. Kaikenlainen sisällön kopioiminen ja jakelu ilman sisällön tekijänoikeuksien omistajan kirjallista lupaa on kielletty. Mikäli käyttäjä rikkoo näitä ehtoja, oikeuksien omistajalla on oikeus muun muassa asettaa käyttäjä käyttökieltoon ja vaatia korvausta mahdollisista loukkauksista.

Muutokset palveluun 
Digitaalisella Tee Itsellä on oikeus jatkuvasti ja ilman ennakkoilmoitusta muuttaa palvelun sisältöä ja laajuutta, esimerkiksi lisäämällä ja poistamalla lehtiä ja sisältöä. Digitaalisella Tee Itsellä on yksin oikeus valita, millä alustoilla ja laitteilla palvelu on käytettävissä. Voimme myös perua toimitukset ja tuen tiettyihin laitteisiin, joita palvelu on aikaisemmin tukenut.

Vastuu ja oikeudet 
Palvelussa saattaa esiintyä lyhyitä teknisiä katkoja ilman, että sitä katsotaan sopimusrikoksi. Palvelua kehitetään ja ylläpidetään jatkuvasti. Siksi Digitaalisella Tee Itsellä on oikeus sulkea palvelu kohtuullisessa laajuudessa väliaikaisesti ylläpitotoimien ajaksi. Palvelun ylläpito ja kehittäminen edellyttävät aika ajoin tehtäviä päivityksiä. Suosittelemme aina käyttämään uusinta sovellusversiota.

Muutokset tilaukseen
Tilaustietojen- ja sähköpostiosoitteenmuutos, muutokset automaattiseen korttimaksuun ja peruutus on helppo ilmoittaa osoitteessa bonnierpublications.fi. Sähköpostiosoitteen muutos tulee voimaan heti. Huomioithan, että muutoksien ilmoittaminen on sinun velvollisuutesi, emme saa tietoa automaattisesti. 

Tietosuoja
Tilauksen tekemisen yhteydessä luovutettuja henkilötietoja käsitellään tietosuojaperiaatteidemme mukaisesti. Tietosuojaperiaatteemme ovat luettavissa osoitteessa bonnierpublications.com/tietosuoja.

Yhteystiedot
Verkkosivut: bonnierpublications.fi. Henkilökohtainen asiakaspalvelu puh. 0203 34433 avoinna arkisin klo. 9-16. Automaattinen asiakaspalvelu avoinna 24 h/vrk. Soittajahinnat (ALV 24 %) 0,084 euroa/min. Ulkomailta normaali ulkomaanpuheluhinta.

Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi. Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä kuluttajaneuvontaan (kuluttajaneuvonta.fi).

Bonnier Publications International AS 
ALV. Rek. Y-tunnus 1871202-2