Lehden Wype: tilausehdot

Wype-palvelun käyttöehdot
Wype-palvelun käyttö edellyttää toimivaa internetyhteyttä ja sähköpostiosoitetta. Palveluun pääsee osoitteen wype.fi kautta, tabletilla tai älypuhelimella, jossa on iOS- tai Android-käyttöjärjestelmä. Palvelun käyttö edellyttää maksukortin tietojen antamista. Käyttäjä vastaa itse korttitietojensa päivittämisestä, jos kortin voimassaolo päättyy tai kortti suljetaan. Korttitiedot päivitetään osoitteessa bonnierpublications.fi/asiakaspalvelu. Mikäli korttitiedot ovat puutteelliset tai vanhentuneet, lähetämme käyttäjälle laskun erääntyneestä summasta. Puutteelliset korttitiedot eivät peruuta tilausta, vaan käyttäjällä on velvollisuus maksaa palvelun hinta.

Alle 18-vuotiailta vaaditaan kirjallinen tilaus, jossa on huoltajan allekirjoitus. Hinnat ja tarjoukset koskevat vain kotimaan tilauksia.

Wype-palvelun hinta sisältää ainoastaan pääsyn palveluun, ei muita palvelun käyttämisestä aiheutuvia kustannuksia. Käyttäjän tulee itse olla selvillä internetyhteyden käyttämisestä mahdollisesti aiheutuvista kuluista.

Näin tilaus toimii
Jos et aikaisemmin ole ollut Wype-tilaaja, voit hyödyntää tutustumistarjouksemme, esimerkiksi yhden kuukauden veloituksetta. Jos olet aikaisemmin ollut Wype-tilaaja, voit hyödyntää tutustumistarjouksemme 6 kuukautta viimeisimmän tilauksesi päättymisen jälkeen. Mikäli määräaika ei täyty, voimme vaatia maksun ja/tai sulkea tilauksen.

Ellei muuta ole tilauksen yhteydessä todettu, tilaus on voimassa toiseksi ja uusitaan automaattisesti kuukausittain. Tämä koskee myös mahdollisen ilmaisjakson jälkeistä aikaa, jolloin tilaus jatkuu maksullisena ilmaisjakson jälkeen. Käyttäjä hyväksyy, että Wype veloittaa palveluun ilmoitettua maksukorttia automaattisesti joka kuukausi. Mikäli maksu viivästyy, laskun summaan lisätään huomautuskulu, joka on enintään kulloinkin voimassa olevan korkolain mukainen.

Wype voi muuttaa hintoja, maksuja ja muita sopimusehtoja seuraavien seikkojen johdosta: inflaatio, ulkoisten kustannusten muutokset, tuotannon yksikkökustannusten muutokset, tuote- ja sisältömuutokset sekä lainsäädännön muutokset. Merkittävistä muutoksista on tehtävä ilmoitus vähintään 30 päivää aikaisemmin erikseen sähköpostitse. Muutokset tulevat voimaan ilmoitusta seuraavasta laskutuspäivästä.

Osana Wypen tilausta voit saada palveluviestejä sähköpostina tai tekstiviestinä (SMS). Palveluviesteissä lähetämme tietoja sinua kiinnostavista tuotteista, kuten uusista lehdistä.

Irtisanominen
Määräaikaisen tarjousjakson jälkeen tilaus jatkuu toistaiseksi voimassa olevana tilauksena. Mikäli haluat päättää kestotilauksesi, on se irtisanottavissa 30 vuorokauden päähän irtisanomisilmoituksestasi.  Irtisanominen ilmoitetaan osoitteessa bonnierpublications.fi/asiakaspalvelu. Irtisanomisen jälkeen et voi enää kirjautua Wypeen meneillään olevan maksujakson päätyttyä. Jos irtisanot tilauksen ilmaisjakson aikana, pääsy palveluun päättyy irtisanomisen yhteydessä.

Jonkin painetun lehtemme tilaajana sinulla on kyseisen lehden digitaalisten numerojen käyttöoikeus. Jos haluat digitaalisen käyttöoikeuden kaikkien muiden lehtiemme digitaalisiin numeroihin, saat tilaajana Wype-palvelun erikoishintaan.
Jos perut painetun lehden tilauksen, Wype-palvelusi hinta muuttuu normaalihintaiseksi. Jos sinulla on Wype-tilaus mutta et ole minkään painetun lehtemme tilaaja, sinulla ei ole lukuoikeutta mahdollisiin painettujen lehtien mukana toimittuihin liitteisiin eikä erikoisnumeroihin.

Peruuttamisoikeus
Voit käyttää peruuttamisoikeuttasi 14 vrk:n kuluessa. Peruuttamisoikeus päättyy 14 vuorokauden kuluttua ostopäivästä, siis siitä ajankohdasta, jolloin tilasit WYPEn. Tilaussopimuksen peruutus tulee ilmoittaa postittamalla verkosta sivulta bonnierpublications.fi/asiakaspalvelu valikon ”Kysymyksiä ja vastauksia” kohdasta ”Miten voin peruuttaa tekemäni tilauksen?” tulostettavan Peruuttamisoikeuslomakkeen 14 vuorokauden kuluessa. Jos käytät peruuttamisoikeuttasi, palautamme sinulle koko maksamasi tilausmaksun.

Wypen käyttö
Wype-palvelua saa käyttää ainoastaan yksityiseen, ei-kaupalliseen tarkoitukseen. Sinulla on oikeus antaa Wype-palvelu muiden samassa taloudessa kanssasi asuvien henkilöiden käyttöön. Palvelua voi käyttää enintään viidellä laitteella. Mikäli laitteiden määrä ylittyy, tilaus voidaan sulkea.

Tekijänoikeudet
Palvelun lehtien ja muun sisällön omistaa Bonnier Publications International A/S, ja sisältöä saa käyttää ainoastaan yksityisiin tarkoituksiin. Palvelun käyttö kaupalliseen tai julkiseen tarkoitukseen on kielletty. Kaikenlainen sisällön kopioiminen ja jakelu ilman sisällön tekijänoikeuksien omistajan kirjallista lupaa on kielletty. Mikäli käyttäjä rikkoo näitä ehtoja, oikeuksien omistajalla on oikeus muun muassa asettaa käyttäjä käyttökieltoon ja vaatia korvausta mahdollisista loukkauksista.

Muutokset palveluun
Wypellä on oikeus jatkuvasti ja ilman ennakkoilmoitusta muuttaa palvelun sisältöä ja laajuutta, esimerkiksi lisäämällä ja poistamalla lehtiä ja sisältöä. Samoin Wypellä on yksin oikeus valita, millä alustoilla ja laitteilla palvelua on käytettävissä. Wype voi myös perua toimitukset ja tuen tiettyihin laitteisiin, joita palvelu on aikaisemmin tukenut.

Vastuu ja oikeudet
Palvelussa saattaa esiintyä pieniä teknisiä katkoja ilman, että sitä katsotaan sopimusrikoksi. Palvelua kehitetään ja ylläpidetään jatkuvasti. Siksi Wypellä on oikeus sulkea palvelu kohtuullisessa laajuudessa väliaikaisesti ylläpitotoimien ajaksi.
Palvelun ylläpito ja kehittäminen edellyttävät aika ajoin tehtäviä päivityksiä. Suosittelemme aina käyttämään uusinta sovellusversiota.

Muutokset tilaukseen
Tilaustietojen- ja sähköpostiosoitteenmuutos, muutokset automaattiseen korttimaksuun ja peruutus on helppo ilmoittaa osoitteessa bonnierpublications.fi/asiakaspalvelu. Sähköpostiosoitteen muutos tulee voimaan heti. Huomioithan, että muutoksien ilmoittaminen on sinun velvollisuutesi, emme saa tietoa automaattisesti.

Tietosuoja
Tilauksen tekemisen yhteydessä luovutettuja henkilötietoja käsitellään tietosuojaperiaatteidemme mukaisesti. Tietosuojaperiaatteemme ovat luettavissa osoitteessa bonnierpublications.com/tietosuoja.

Yhteystiedot
Verkkosivut: bonnierpublications.fi/asiakaspalvelu. Henkilökohtainen asiakaspalvelu puh. 0203 34433. Asiakaspalvelu on avoinna arkisin ma-to 9-17 ja perjantaisin 9-16. Automaattinen asiakaspalvelu avoinna 24 h/vrk. Soittajahinnat (ALV 24 %) 0,084 euroa/min. Ulkomailta normaali ulkomaanpuheluhinta.

Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi. Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä kuluttajaneuvontaan (kuluttajaneuvonta.fi).

Bonnier Publications International AS
ALV. Rek. Y-tunnus 1871202-2