Valoteltta

Tuotenumero: 912653

Arvo: 59,00

Kannettavan valoteltan avulla käytössäsi on kätevä valokuvausstudio, jonka voit ottaa mukaasi minne tahansa. Valoteltta sopii monien aiheiden, kuten makrojen, kukkien, hyönteisten, pienten lemmikkien, ruokien tai verkkokaupassa kuvattavien tuotteiden kuvaamiseen. Valoteltta tekee kuvista ammattimaisia, koska se muodostaa yhtenäisen taustan. Kiinteät LED-valot valaisevat kohteen täydellisesti joka kerta ilman häikäisyä, varjoja ja heijastuksia.

Valoteltan LED-valoissa on kolme värilämpötilavaihtoehtoa (lämmin, kylmä ja neutraali) ja kymmenen kirkkausvaihtoehtoa. Suosikkiasetukset on helppo ja nopea valita mukana tulevalla kaukosäätimellä. Näin saat optimaaliset olosuhteet ja parhaan valon valokuviisi. Mukana on myös musta tausta, jonka avulla saat kuviisi erityisen ylellisen vaikutelman.

Kun valoteltta ei ole käytössä, se on helppo säilyttää, sillä se voidaan taittaa kokoon ja säilyttää kätevässä mukana tulevassa kassissa. Valoteltassa on USB-liitäntä, joten saat sähkövirtaa LED-valoon pistorasian, tietokoneen tai varalaturin kautta ja voit käyttää valotelttaa missä tahansa, niin sisällä kuin ulkona.

Tuotetiedot:
Leveys (mm): 400
Korkeus (mm): 400
Halkaisija (mm): 400
Virtaliitin: USB
Värilämpötila (Kelvin): 3000 K / 4500 K / 6500 K
Valovoima: 10
Taustojen määrä: 2 (valkoinen tai musta)
Kantolaukku