Nordic-mehupuristin

Tuotenumero: 912680

KUNTO PLUS on suuri tuoremehujen ystävä, ja parasta ja terveellisintä on itse puristettu mehu. Lasillinen vastapuristettua mehua on oikotie hedelmien ja kasvisten käytön lisäämiseen.

On monia perusteita sille, miksi kannattaa puristaa mehu itse: Vastapuristetussa mehussa on huomattavasti enemmän vitamiineja kuin kaupan mehussa, joka on yleensä pastöroitua. Lisäksi vastapuristettu mehu maistuu paremmalta, ja valitset itse, mitä mehu sisältää. Jos pidät porkkanasta ja appelsiinista, saat niitä. Jos taat omenasta ja inkivääristä, käytä niitä. Vain mielikuvitus on rajana.
Lisäksi kasvisten ja hedelmien hedelmäliha kerätään astiaan, ja sen voi käyttää esimerkiksi leivontaan, jolloin mitään ei mene hukkaan.

Mitä mehupuristimella tekee?

  1. Saat vastapuristettua mehua käden käänteessä. Puristimella teet hetkessä mehua kasviksista ja hedelmistä porkkanoista appelsiineihin.
  2. Kaksi eri nopeutta puristettavien hedelmien ja kasvisten rakenteen mukaan.
  3. Puristin on riittävän kompakti, että sitä voi säilyttää astiakaapissa.
  4. Mehupuristin on helppo puhdistaa.

Saat myös reseptivihkosen, joka sisältää 22 maukasta juomaa

Kun olet saanut mehupuristimen, sinun ei tarvitse käyttää aikaa reseptien etsimiseen. Saat nimittäin mehupuristimen lisäksi sähköisen reseptivihkosen, joka sisältää 22 terveellistä juomareseptiä.  Vihkosesta löydät niin makeat hedelmämehut kuin täyttävämmät vihersmoothietkin.