Valokuvaussarja valaisimella

Tuotenumero: 912613

Arvo: 69,00

Tämä kattava sarja tarjoaa mahdollisuuden valaista kuvattavat kohteet helposti, mukavasti ja tehokkaasti. Valaiseminen nostaa muoto- ja lähikuvat täysin uudelle tasolle ja voi muuttaa olohuoneesi ammattilaistasoiseksi valokuvausstudioksi.
Saat valokuvausvalaisimen lisäksi myös powerbankin, joten voit käyttää valaisinta myös kuvatessasi ulkona. Powerbankin avulla voit myös esimerkiksi ladata puhelimen tai kameran.
Lisäksi sarjaan kuuluu jalusta valaisinta tai kameraasi varten. Ympyrän muotoista valaisinta voi tietysti pitää myös kädessä, ja sen voi kiinnittää objektiivin ympärille, kun esimerkiksi makrokuvaat. Jalustan korkeutta voidaan säätää.


Ympyränmuotoisesta valaisimesta säteilee yhtä paljon valoa kaikkiin suuntiin, joten kuviin ei tule jyrkkiä varjoja, vaan ne valaistaan tyylikkään tasaisesti – ja saat muotokuvissa henkilöiden silmiin pienet ympyrän muotoiset valaisutehosteet.
Ympyrän muotoisen valaisimen ulkoläpimitta on 16 cm. Valaisimessa on 48 pientä lamppua. Värilämpötilaa voidaan säätää tarpeen mukaan. Valovoimavaihtoehtoja on 10.
Tekniset tiedot
Sisäläpimitta: 11 cm
Ulkoläpimitta: 16 cm
Lamput: 48 kpl
Valovoima: 10 tasoa
Värilämpötila: 2900–5600 K
Paino: 250 grammaa
Powerbank: 5 000 mAh
Jalusta korkeutta: 50-110 cm