Lehdet

Usein kysyttyjä kysymyksiä

 • Kuinka peruutan tekemäni uuden tilauksen?
  Vastaus: Peruuttamisoikeus: Voit käyttää peruuttamisoikeuttasi tilauksesi mitätöimiseen 14 vrk:n ajan Kuluttajansuojalain mukaisesti. Ilmoitus tulee tehdä 14 vrk:n kuluessa ensimmäisen lähetyksen vastaanottamisesta. Jos haluat mitätöidä tilaussopimuksen, sinun tulee ilmoittaa siitä meille esimerkiksi osoitteessa www.bonnierpublications.fi/asiakaspalvelu ennen peruuttamisoikeusajan päättymistä. Palauta saamasi lähetys takaisin viivytyksettä, viimeistään 14 vrk:n kuluessa siitä, kun olet ilmoittanut meille, että käytät peruuttamisoikeuttasi. Lisätietoja peruuttamisoikeudesta löydät tilausehdoista.
 • Miten voin peruuttaa tekemäni tilauksen?
  Vastaus: Peruuttamisoikeus Voit peruuttaa tilauksesi 14 vuorokauden kuluessa Kuluttajansuojalain mukaisesti. Peruutus tulee tehdä 14 vrk:n kuluessa ensimmäisen lehden tai tilausvahvistuksen vastaanottamisesta. Jos haluat peruuttaa tilaussopimuksen, sinun tulee ilmoittaa siitä meille esimerkiksi osoitteessa www.bonnierpublications.fi/asiakaspalvelu ennen peruuttamisoikeusajan päättymistä. Palauta saamasi lehti takaisin viivytyksettä, viimeistään 14 päivän kuluessa siitä, kun olet ilmoittanut meille, että käytät peruuttamisoikeuttasi. Palautukseen tulee liittää tästä linkistä löytyvä lomake täytettynä: Peruutusoikeus
 • Kauppasopimusta koskevan erimielisyyden käsittely
  Vastaus: Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi. Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi).
 • Mistä löydän tietoa siitä, miten tilaukseni toimii?
  Vastaus: Tilisiirron kääntöpuolelta tai napsauttamalla valikosta Tilausehdot-painiketta.
 • Milloin saan tilaajalahjani?
  Vastaus: Tilaajalahja lähetetään noin 4 viikon kuluttua ensimmäisen maksusuorituksen kirjautumisesta.
 • Miksi sivuston tiedot saldostani ja edellisestä lähetyksestä eivät täsmää?
  Vastaus: Heti, kun lehti on mennyt postitettavaksi, sen hinta näkyy avoimessa saldossa: Saat seuraavan lehden muutaman päivän kuluttua.
 • En halua jatkaa tilaustani, voinko palauttaa viime numeron?
  Vastaus: Lehdillä ei ole palautusoikeutta eikä palautettuja lehtiä hyvitetä. Mikäli olet saanut ensimmäisen lehtesi, tai lehti on jo matkalla sinulle, irtisanominen tulee voimaan kun olet saanut kaikki laskutusjaksoon kuuluvat lehdet. Automaatin tai internetin kautta tehty irtisanomisilmoitus päättää kestotilauksen vasta meneillään olevan laskutusjakson loppuun. Tilauksen päättämisestä kesken tilausjakson on mahdollista sopia asiakaspalvelun kanssa. Mikäli tilaus halutaan lopettaa ennen tilausjakson päättymistä, veloitetaan ennen irtisanomisen voimaantuloa toimitetut lehdet irtonumeroiden normaaliin kansihintaan.
 • En saanut edellistä lehteä, mitä teen?
  Vastaus: Ota yhteyttä asiakaspalveluun numeroon 0203 34433.
 • Miksi tilisiirrossa on väärä summa?
  Vastaus: Jos saamme maksusi eräpäivän jälkeen, emme aina ehdi rekisteröidä maksuasi ennen uuden lähetyksen ja tilisiirron lähettämistä. Tämän takia edellisen lähetyksen summa on lisätty uuteen tilisiirtoon. Voit halutessasi vähentää laskun summasta jo maksamasi osan. Käytä aina tilisiirrossa olevaa viitettä tai viivakoodia. HUOM. Jos maksat laskun summaa muuttamatta, hyvitämme ylimääräisen osan seuraavassa laskussasi.
 • Sain tuotteen, jota minun ei ole ollut tarkoitus tilata. Mitä teen?
  Vastaus: Ota yhteyttä asiakaspalveluun numeroon 020 334433.
 • Miksi sain edelleen lähetyksen, vaikka olen irtisanonut tilaukseni?
  Vastaus: Mikäli olet saanut ensimmäisen lehtesi, tai lehti on jo matkalla sinulle, irtisanominen tulee voimaan kun olet saanut kaikki laskutusjaksoon kuuluvat lehdet. Mikäli sinulla on kysyttävää tilauksen irtisanomiseen liittyen, olethan yhteydessä henkilökohtaiseen asiakaspalveluun.
 • Lähetys oli vaurioitunut, mitä teen?
  Vastaus: Ota yhteyttä asiakaspalveluumme numeroon 020 334433.
 • Olen tilannut lehden, mutten ole saanut sitä. Miksi?
  Vastaus: Tilaus alkaa aina seuraavasta mahdollisesta numerosta. Huomaa, että jos teet nyt uuden tilauksen, saat 2 päällekkäistä tilausta. Voit tarkistaa, olemmeko saaneet tilauksesi soittamalla asiakaspalveluumme numeroon 020 334433.
 • Miksei lehden mukana tullut tilisiirtoa?
  Vastaus: Osa tuotteistamme ilmestyy useammin kuin 12 kertaa vuodessa. Näiden tuotteiden minimi laskutusväli on 2 numeron erissä. Saat siis tilisiirron vain joka toisen lähetyksen mukana.
 • Tilasin lehden, mutten saanut mainostamaanne lehteä. Miksi?
  Vastaus: Tarjousmateriaaleissamme olevat artikkelit ovat joko jo ilmestyneistä lehdistä tai ilmestyvät myöhemmin. Voit tiedustella asiakaspalvelustamme aikaisemmin ilmestyneitä lehtiä.
 • Voinko irtisanoa tilauksen sen jälkeen, kun olen saanut lehden, jonka mukana ei tullut tilisiirtoa?
  Vastaus: Kyllä. Lähetämme sinulle pian irtisanomisen jälkeen erillisen loppulaskun.
 • Voinko tilata lehden lahjaksi?
  Vastaus: Kyllä. Voit tehdä lahjatilauksen ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme numeroon 020 334433.
 • Miksi tilisiirron eräpäivään on vain muutama päivä?
  Vastaus: Lähetyksessä saattaa meistä riippumattomista syistä olla joskus viivästyksiä, jolloin se on jakelussa suunniteltua myöhemmin. Tämän takia eräpäivään on liian lyhyt aika. Toivomme kuitenkin, että maksat tilisiirron mahdollisimman pian.
Copyright © 2020 Bonnier Publications